SAY "NO" TO CORRUPTION

СКАЖИ "НІ" КОРУПЦІЇ!

Полтавський центр "Вікно в Америку" говорить "НІ" корупції. Саме під таким гаслом пройшов цього тижня English Speaking Club. Його ведучі Barry Gropp та Павло Черчатий, підготували тематичні інсценуації для всіх присутніх.
Корупція - це серйозний злочин, який підриває соціально-економічний розвиток всієї спільноти. Нажаль, жодна країна, жоден регіон не мають імунітету від корупційних злочинів. Тому важливим завданням кожного з нас є протидія корупції.
Напередодні відзначення Міжнародного Дня боротьби із корупцією, команда нашого центру вирішили ще раз наголосити на важливості для кожного із нас розвивати освіту, правосуддя, культуру без корупції!

Нагадаємо, що  кожен може взяти участь у актуальному конкурсі, який в Україні проводять 27 центрів «Вікно в Америку» та Американська бібліотека в Києві.
Умови участі дуже прості: 
Уявіть собі, що Ви знаходитеся у навчальному закладі в Сполучених Штатах Америки. Цей навчальний заклад 9 грудня відзначає Міжнародний день боротьби з корупцією. Директор просить Вас виступити на цю тему з огляду на ситуацію у Вашій країні. У Вас буде три хвилини на цей виступ. Що ви скажете аудиторії американських студентів і викладачів?
Ви можете підготувати свій виступ українською або англійською мовою. Він має бути до трьох хвилин.
Для участі у конкурсі Вам необхідно:
1. Повідомити координаторові центру «Вікно в Америку» про свою участь.
2. Підготувати (написати) виступ українською або англійською мовою.
3. Записати свій виступ на відео або підготувати його у письмовій формі.
4. Надати текст свого виступу разом зі своєю фотографією в електронному форматі або відео свого виступу координаторові центру «Вікно в Америку» (з даними про себе).
4. Координатор центру «Вікно в Америку» 9 грудня 2016 року розміщує Ваше відео або текст виступу з Вашою фотографією у Facebook під гаслом «До Міжнародного дня боротьби з корупцією». Беручи участь у цьому конкурсі Ви даєте згоду на оприлюднення цих матеріалів у Facebook.
5. Не забудьте вказати інформацію про себе.
6. Члени журі, до якого входять представники Посольства США та центру «Вікно в Америку», переглянуть подані матеріали і визначать переможця, який отримає приз.
Результати конкурсу будуть оголошені після 1 січня 2017 року.
Контактні координати центру «Вікно в Америку» (Полтава): woa_poltava@yahoo.com

Полтавськька обласна бібліотека, вул. Небесної Сотні, 17, 4-й поверх, кім. 409, тел. 56-99-31


Коментарі