Зустріч із віце-консулом США в Україні Ryan Reynolds

В інформаційно-ресурсному центрі "Вікно в Америку" сьогодні відбулася зустріч із віце-консулом США в Україні Ryan Reynolds 

Світлина від Window on America in Poltava.

Темою зустрічі стала "Диверсифікаційна візова програма США (лотерея Грін Кард)"

Хто може брати участь в лотереї? Як правильно робити фотографії? Критерії до учасника? І багато інших питань отримав наш спікер сьогодні від допитливих полтавців)))
Хочеться відзначити Ryan Reynolds та його колегу Ірину як справжніх спеціалістів та дипломатів, які до того ж мають гарне почуття гумору.
Світлина від Window on America in Poltava.

Тож вся актуальна інформація про Диверсифікаційна візова програма США (лотерея Грін Кард) знаходиться на сайті:
https://www.dvlottery.state.gov/(S(uc04rltu1w1os3xrlwbrnrdf))/default.aspx

Заявки на участь у розіграші ДВ-2020 потрібно подати в електронному вигляді на сайті www.dvlottery.state.gov у період з 12:00 за Східним Літнім Часом (GMT-4) 3 жовтня 2018 року (середа) до 12:00 за Східним Стандартним Часом (GMT-5) 6 листопада 2018 року (вівторок). Не чекайте до останнього тижня реєстраційного періоду для подачі заявки, оскільки велика кількість заявок може призвести до затримок з їх обробкою. Заявки не будуть прийматися у паперовому вигляді та після закінчення реєстраційного періоду. Кожній особі дозволено подавати лише по одній заявці впродовж кожного реєстраційного періоду. Державний департамент застосовує найдосконаліші технології, щоб виявити осіб, які надсилають більше однієї заявки. Претенденти, від імені яких буде надіслано більше однієї заявки, будуть дискваліфіковані. Починаючи з 7 травня 2019 року до 30 вересня 2020 року, ви будете мати можливість самостійно перевірити статус своєї заявки за допомогою Електронної Системи Перевірки Статусу, натиснувши на зсилку Перевірка Статусу Заявки на сайті www.dvlottery.state.gov.

Коментарі